Bra saker

Igår var jag på halloweenfest. Det var jättekul, kände mig gladare än vad jag har varit på länge. Jag var då utklädd till Wednesday Addams:
 
 
 
När jag kom till festen gjorde alla sig iordning och sminkade och fixade sina utklädnader. Jag hade i stort sett allt klart när jag åkte, men jag smetade i alla fall lite blod i ansiktet, haha. 
Så här efteråt känner jag att jag vill gå på fler maskeradfester. Wednesday Addams är ju nästan min vanliga stil egetligen så jag var ju inte så jätteutklädd. Nästa gång skulle jag vilja vara kanske en kanin eller något glittrigt??
 
Bra saker med idag är att jag har ätit pizza och läst klart Processen(!!!). Läste om sista meningen typ tre gånger för att ta in den liksom för det var så himla bra. Verkligen en bra bok som en kan tolka på så himla många sätt. Den kanske var ganska svårläst ibland men den var värd det. 
Imorgon tänker jag skriva bokanalysen och plugga till ett prov jag har på måndag. Och byta strängar på gitarren. Men känner mig väldigt positiv till allt faktiskt. Känns helt okej med skola på måndag också.
 
Hoppas alla haft en fin halloween och har en bra helg <33