Ärliga listan

 

Lånar den här listan av Sandra. 

NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR?
Jag såg en reklam för postkodmiljonären som jag tror handlade om någon tant som ville köpa tillbaka sin sommarstuga eller något sånt?? förstod inte ens handlingen helt, men rörd blev jag tydligen ändå...

 

 

TRE SAKER DU AVSKYR
1. Sniglar

2. Äckliga disktrasor

3. Orättvisor

 

 
 
 
 
 

HUR VAR DU I SKOLAN?
Jag går ju fortfarande i skolan men ja... jag har väl ganska mycket av Duktig flicka-syndromet. Vill ha bra betyg och jobbar ganska hårt, fast det kan få mig att må dåligt. Dock har jag lätt för att lära mig saker, så brukar ofta plugga kvällen innan inför prov och så. Är bra på att skjuta upp saker tyvärr.

 

 

VAD BLIR DU STRESSAD AV?
^När jag skjuter upp saker, haha. Mycket uppgifter i skolan. Att tänka på framtiden.

 

 

TRE SAKER DU ÄLSKAR:
1. Göra musik. Producera. Verkligen så kul, även om jag inte är någon expert än. 

2. Sommaren, bästa årstiden.

3. Känslan av nyklippt hår.

 

 

HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG?
Såå jobbig fråga. Tror folk tyvärr uppfattar mig som ganska osäker?? fast det beror nog på, annars tror jag att folk tycker att jag är snäll och rolig typ. Och ganska konstig.

 

 

HUR UPPFATTAR DU DIG SJÄLV?
Ena sidan är ju jättesjälvkritisk och verkligen hatar på mig själv, men annars tycker jag att jag är ambitiös, har bra moral och värderingar, är snäll, har asbra musiksmak och är en drömmare. Måste jobba med att inte vara så elak mot mig själv. 

 

 

EN SITUATION SOM DU TYCKER ÄR JOBBIG / PINSAM:
Att prata med folk jag inte känner typ?? kan inte kallprata, är verkligen dålig på det. Innan var det ganska jobbigt att stå på scenen, men det börjar gå över nu.

 

 

NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST?
Tror faktiskt på sommaren, när jag får sova och kanske har fått lite färg. Om min hud är bra. Och kanske när jag har lösögonfransar.

 

 

VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT?
Oj, jag vet faktiskt inte. Jag skrattar så ofta så jag håller inte koll. Troligen något mamma, pappa eller min lillasyster sa eftersom jag har hängt med dem hela dagen.

 

 

NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET ÖVER?
Just nu är det nog att producentyrket är så himla ojämställt. Grammis är t.ex. dåliga på att nominera kvinnliga producenter, trots att det finns många duktiga just nu.

 

 

TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR:
1. att inte komma in på någon skola.

2. inte hinna klart med gymnasiearbetet

3. att ingen vill lyssna på/skrattar åt min musik :(

 

 

ETT YRKE DU TROR DU SKULLE VARA DÅLIG PÅ:
Brottare, vågar inte slåss ju :( 

 

 

SLUTLIGEN, ETT YRKE DU TROR ATT DU SKULLE VARA BRA PÅ:

Tror att jag skulle vara en asbra poet och filosof, ifall jag nu inte blir musikproducent och får göra min egen musik. Skulle också vara otroligt bra på att göra temalistor åt spotify.